| Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt | |
|
+244miike J`ni jarijari atte.P J4TOG Petterii Wamma Anagonda samve HAGE tomì any1 Strapi Sipe MixuJoo Chagi Hene987 Thompson runq Sumiloff j.lyly Arde -mane- Joukkis jusni sajoo Winx Erola mazz rust_is_must stidi Larssss balloon kuuki V.A.G. Leinonen2 MiKu Mikael Jamo_ GoodFella -jonsku- Maxxjet maurinsierra staarlet Jonzba Tåmm1 Meikkis01 Pkl jermuu Rige dumppi^^ Tukeri Ani snowman teilor marg0 retro alpinestars Dermi miqzu hammart vildur Zamppa- Mmasa he1kkinen juh-o Beris jäse Äpsä Kaveri Kipe niksude` samuxd Nikkis Pekka äsär Jakke Ruusenvisti penigue JAP3 Jussii foc-ay Sami J. Mai- t-t Firecloud Acerbis Maniver Neuni Juhi e30Jake wsq regal tuppuri_ Ate daAmigo x-arttu-x pahe N|ba Tume Nextr johannaa jubbede ovaali allu_ IL3 toad Vaikku AH Jebbunen Karvanoppa joppe Kerstai oli Hemu__ micke_ HPee terska^ Jone Mikk- topppsu ElektrikMekanik smppa- Overdoze sasu tompsako Leppiss wiiksi Lasse Sawo Karpaasi TIKU e30tic corro Furia_88 Samu matti.l Aleksii jallu81 Romppanen Simooo repa Pellikka note McBeast Hanska Jammu poju Jebe Avt0mat kiMMMe PokeMonni teemu niko- Mikko S. Quasimodo antizero jjml Makkeli pazi88 JTG sampeli jani samsa Rixaa elias Green Cyna Sergey Goldust viva mf-690 JuhiZZ john_gleasy toni sam[_] JS1984 Samii- hirvonen samulzi Paltsu Garash comep Sami Timzy187 Timpe Pasi Make. nik0 Tikkku_ biblo villeep samulis ArtoE alkku_ juudas Pastrana villeple Makkimies Dan1 mosse jeQQ xite m.h kop-O-nen aakki epk i0ni JukeN Pannu RapSu savela -zamppa- Ipe Alpha apuapina TomVi hanss eros Quorro r0nx csharp Firefly miikam MAKELA Unto ee-2 salmine Bäkström Vellulollero mkl sensei mustonenj Elementti Aaperi _paffa Down villetuo mikuli-- G0LF TMA JiriT jusssi antti_aamunen 248 posters |
|
Kirjoittaja | Viesti |
---|
TMA Wingman
Viestien lukumäärä : 2739 Paikkakunta : 03
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 14:07 | |
| | |
|
| |
Mikk-
Viestien lukumäärä : 409 Paikkakunta : 21270
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 14:16 | |
| | |
|
| |
salmine Wingman
Viestien lukumäärä : 1361 Paikkakunta : Hämeenlinna
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 14:27 | |
| | |
|
| |
toni CDLC Mascot
Viestien lukumäärä : 4363 Paikkakunta : tku Muut : CR250
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 16:44 | |
| eros, ee-2 ja muut vannebongailijat, mä en löydä ebaystä edelleenkään yhtään mitään. Mk4 ja kokoa tahtoisin 18". Perustelujen kera voin harkita muutakin, mut pussistanssia ei tuu. Meen staticina ja isommat näyttää donkilta, pienemmät tekee elämästä hankalan. Am I right? | |
|
| |
apuapina
Viestien lukumäärä : 1134 Paikkakunta : Tku Muut : pari fillarii.
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 17:13 | |
| - toni kirjoitti:
- eros, ee-2 ja muut vannebongailijat, mä en löydä ebaystä edelleenkään yhtään mitään. Mk4 ja kokoa tahtoisin 18". Perustelujen kera voin harkita muutakin, mut pussistanssia ei tuu. Meen staticina ja isommat näyttää donkilta, pienemmät tekee elämästä hankalan. Am I right?
Adapterit kehiin ja; mersutsuperleggeratdezentitjotkut jännät mersutbrabussiin jotain 5x112 mitä silmään osu. | |
|
| |
Hanska
Viestien lukumäärä : 1006 Paikkakunta : Kerava
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 17:16 | |
| | |
|
| |
epk Wingman
Viestien lukumäärä : 3568 Paikkakunta : 02
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 17:40 | |
| - apuapina kirjoitti:
- toni kirjoitti:
- eros, ee-2 ja muut vannebongailijat, mä en löydä ebaystä edelleenkään yhtään mitään. Mk4 ja kokoa tahtoisin 18". Perustelujen kera voin harkita muutakin, mut pussistanssia ei tuu. Meen staticina ja isommat näyttää donkilta, pienemmät tekee elämästä hankalan. Am I right?
Adapterit kehiin ja;
mersut kerranki olis tuossa kopassa jotain "uutta" ja erilaista, siitä en kyl tiedä mahtuukoo tuommoset mitenkään alle | |
|
| |
eros
Viestien lukumäärä : 2561 Paikkakunta : Hellsinki Muut : eX:
Ωmega
W115
W115
Audi A8 4.2
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 17:48 | |
| Tonille pikaiset suh kivat, ainakin hintti/laatusuhde kohillaan: Carlskonit 2/5Opitimi on se joku 9,5/10x18 että saisi eteen kivempaa kumia päälle, laittelen YV jos osuu jotain todellista helmeä vastaan. Epk, eii oo uutta, saksassa ainakin yks MK4 ja Belgiassa toinen noilla ässän v12 vanteilla eli "ihan nähty juttu" Sovitus on ihan easy case, eli no problemo.
Viimeinen muokkaaja, eros pvm Ma 2 Tammi 2012 - 18:34, muokattu 1 kertaa | |
|
| |
TMA Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 17:49 | |
| mersutAi muna. Kyll noi sinne menee. Juhilta huutaisin apua "et" asioiden kanssa. Upeet vanteet ja olis ihan törky upeet hopeisessa r32:sessa. Siis hei täydelliset. Kaip tonne eteen 9.5x18 et 20-25 vielä uppoaa? Eikös juhilla ollut vetet juurikin 9.5" joka nurkkaan? Eeeeeros siä huuteli jo ensin. Mä tunkisin noi sinne silti oli last seasonii tai ei. | |
|
| |
miikam
Viestien lukumäärä : 589 Paikkakunta : Kotka Muut : Volkkareita, kakspyöräsiä moottorilla ja ilman.
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 18:04 | |
| Mä niiiin haluaisin nähdä nää nelosen alla, tosin speksit ei taida olla parhaasta päästä. Asiaan, maseratija. | |
|
| |
apuapina
Viestien lukumäärä : 1134 Paikkakunta : Tku Muut : pari fillarii.
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 18:23 | |
| juu ja noit samoja mersuja on paaaljon tuol iibeis. siinä aikas halvat(kö?) | |
|
| |
TomVi
Viestien lukumäärä : 3391 Paikkakunta : Huittinen
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 18:33 | |
| Hmm... tollaset mersut vois näyttää hyvältä myös omassa hopeisessa b5:ssa | |
|
| |
toni CDLC Mascot
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 18:36 | |
| Noi edellä hehkutetut mersut on ainoat ehdotetuista, jotka näyttää hyvältä. Muut on kyllä ihan kakkaa, eikä sovi mitenkään ilmeeseen :p Sellanen lisäys vielä et tykkään tasakokosista kierroksista, eteen ja taakse samaa leveyttä. Ei oo välttämättömyys, mut ton kanssa saa taas raapia päätä rengaskokojen kanssa. | |
|
| |
Jone
Viestien lukumäärä : 260 Paikkakunta : Savonlinna Muut : BBS
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 18:51 | |
| | |
|
| |
repa
Viestien lukumäärä : 102 Paikkakunta : Lahti
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 20:45 | |
| | |
|
| |
mustonenj
Viestien lukumäärä : 1077 Paikkakunta : Joensuu
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 20:53 | |
| bongailkees jotain kivaa 8-9x16 tai 7,5-8x17 pyöriä? 4x100 jakohan on plussaa mutta ei välttämätön. - toni kirjoitti:
- mustonenj kirjoitti:
- 7,5-8x17 pyöriä
Tämä kiitos, jos kolmosesta kyse. tosiaan tämä käy paremmin, onhan mulla yhdet iskemättömät 165/40 nanksut
Viimeinen muokkaaja, mustonenj pvm Ti 3 Tammi 2012 - 0:03, muokattu 2 kertaa | |
|
| |
Hanska
Viestien lukumäärä : 1006 Paikkakunta : Kerava
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 21:16 | |
| - mustonenj kirjoitti:
- bongailkees jotain kivaa 8-9x16 tai 7,5-8x17 pyöriä? 4x100 jakohan on plussaa mutta ei välttämätön.
Mulle sama. 17:t saa olla tosin 9 leveitä kans. Ja halpoja. | |
|
| |
toni CDLC Mascot
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 2 Tammi 2012 - 22:12 | |
| - mustonenj kirjoitti:
- 7,5-8x17 pyöriä
Tämä kiitos, jos kolmosesta kyse. | |
|
| |
john_gleasy CDLC.CO Founder
Viestien lukumäärä : 4014 Paikkakunta : Turku
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 15:56 | |
| | |
|
| |
TMA Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 16:10 | |
| | |
|
| |
ElektrikMekanik
Viestien lukumäärä : 510 Paikkakunta : Overford
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 17:20 | |
| Menikö vähän vitun halvalla nuo diudin valssit... 290€ | |
|
| |
TMA Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 17:38 | |
| Pysy kyll ihan hyvin kipurajoissa. A4:seen vaikka tomville olis ollu kivat pappalookit. Toki fiksuja kumeja noille ei löydä millään ja lätty olis 40mm luokkaa. Iha sama, vannemalli on ainakin hieno. Nähtävästi myös halpa. Kattoo millä noi RS2:set menee. Nehän muuten olis kans aika bolt on b5 koppaan. Toki tuolla voi joutua jo oikeesti huutaankin. | |
|
| |
Ipe
Viestien lukumäärä : 1599 Paikkakunta : Jyväskylä
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 17:40 | |
| Tota A8:n winterfelgeniä myydään uutena Suomessa reiluun 500 euroon kierros uutena, niin ei ne käytetyt saksassa mitään tonnia maksa Ja kyllä niille ihan fiksuja talvirenkaita löytyy. | |
|
| |
ElektrikMekanik
Viestien lukumäärä : 510 Paikkakunta : Overford
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 17:50 | |
| Aijjaa vai niin. Kullidekkelit sun muut himmlerit taitaa sit olla vähä eri kastissa... Jääny vaan kuva et audin valssit (ainaki tossa kokoluokassa) ois järkiään jotain 800+ | |
|
| |
terska^
Viestien lukumäärä : 162 Paikkakunta : Hämeenlinna
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 20:11 | |
| | |
|
| |
TomVi
Viestien lukumäärä : 3391 Paikkakunta : Huittinen
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 21:34 | |
| - TMA kirjoitti:
- Pysy kyll ihan hyvin kipurajoissa. A4:seen vaikka tomville olis ollu kivat pappalookit.
Kattelin itekki noita ja meinasin huutaakki, mutta alko toi leveys mietityttään, niin en huutanu. Kattoo jos ei muuta löydä, ni saksan ebayssahan noita on. | |
|
| |
TMA Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 22:39 | |
| Ei saatana. Mä olin kanssa vähän uskossa ettei Suomessa nyt ihan 130 euroon/kappale noita winterfelgeneitä sais. Saksassa näytti audin vanteiden saralla olevan laaja tarjonta, eiköhän sieltä uudet mieluisat löydy jos tomvi viä innostuu tinkaan.
Ei noi bbs:tkään nyt ihan mahdottomaks noussut. Eikä muuten porschetkaan. Noh. Good days, good days. | |
|
| |
corro
Viestien lukumäärä : 28
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 3 Tammi 2012 - 23:40 | |
| | |
|
| |
HPee
Viestien lukumäärä : 23
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ke 4 Tammi 2012 - 18:45 | |
| | |
|
| |
john_gleasy CDLC.CO Founder
Viestien lukumäärä : 4014 Paikkakunta : Turku
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ke 4 Tammi 2012 - 19:37 | |
| Ihan asiallinen hinta kun on kumitkin mukana. Välillä näkee pelkät vanteet tonnilla (usd). | |
|
| |
Sponsored content
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt | |
| |
|
| |
| Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt | |
|