| Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt | |
|
+289Basa jontte Äpsä Jomppad jjml OziBo_ kuppe- Pekko Sultzi BadBrains tipsu -ToK- Iisak wsq OspreY juu-zo s4mU tomì nieminee Löwenpick Jugitsu-kun mikkus Japrnoo m81t82 OskuA samza-- Masuli miqzu turanen redlane tulonenn t0nza xhenkkax Miccolo Juipp1 Volver Audiojack Lötjönen aajii Jeppedaa Cyklowni Pullis Juibbi tuomassd dumppi^^ PHJS Tume Akssuu_ FlorianGeyer Auressalmi gldr WathPl0x Raab anttil Lasse note Cpt.Obvious Pomppis miikam Tomo villle Jukka ^^pazi^^ Samii- katse Avotic Insa Hexä äsär Basu burrito87 Miksutus Sannppa joppe Seba_N Wheelback JukeN kikarikoiso Juba sam[_] Jecce123 Penjami karsU oli Juhi 4NT54 Dawntracker Avt0mat Jok3la Makeke Pellikka Territorial_ Mmasa savela Mikael Juzzis matti.l Chagi heigo samuxd jallu81 t3mu ovaali -mane- Händeri ElektrikMekanik m11ka Loistava Winx Naikou27 mato Lapex Jakw tompsako Juhuts Simooo mapa nik0 t0n1 samza santtud3 Warro Mikk- alkku_ ]usbe Nilla Skrapa zimi kmo Timzy187 repa Harri JH-Sound Villeee masaat teemu nulppi puerco Dan1 Jesimiri JiriT lakumoi sampeli any1 arris xite runq ekitys retro ImaFinlanD toubii Zulo- toad Unto PokeMonni JAP3 Koomik Gold Chase byytta t-t Quasimodo emsii Acerbis Ani micke_ jonipappa Bäkström Mai- Jeth pellepoliisi Myssymasa Tuominen oogoo -ÄssÄ- poju zozua hintti topi _paffa `villle Ceisari jiri niko J4TOG Tikki- m.h Vellulollero Aleksii antizero epk -zamppa- vexa Joukkis topppsu hirvonen hanss samsa juh-o janpertti oogan toni Arde Juha91 jjjesse ee-2 MAKELA terska^ Green Rixaa pera187 ripa Tekno mkl Pro3liator uniitti Firefly Säm tuppuri_ TomVi JTG -Joonas Quorro mctikku jeQQ N|ba allu_ Relow corro Rige Jamo_ stidi MixuJoo Furia_88 elias Ipe Makkeli Mikko S. salmine aakki Elementti TMA buubaa Make. Rtzri Taza- Beris Mirza Sami Zamppa- Ate sensei atte.P IL3 Jonzba TeNu john_gleasy r0nx Pahvi eros Jebe Petterii Jone jusni Nikkis Mazuuu juudas antti_aamunen CDLC.CO Ic3man miike Kipe mnky JT- Pannu Sami J. JuhiZZ Goldust weicco jusssi Huiske kop-O-nen pazi88 Aaperi sasu jarijari mosse Masq Moksu STP 293 posters |
|
Kirjoittaja | Viesti |
---|
Territorial_
Viestien lukumäärä : 21 Paikkakunta : Jyväskylä
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ke 17 Huhti 2013 - 8:29 | |
| Kieltämättä kuvat on tuttua ebay massamyynti shaibaa. Googlella onneksi löytyy tarkempaa kuvaa miltä nää oikeesit näyttää | |
|
| |
Jone
Viestien lukumäärä : 260 Paikkakunta : Savonlinna Muut : BBS
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt To 18 Huhti 2013 - 14:17 | |
| | |
|
| |
Makkeli
Viestien lukumäärä : 810 Paikkakunta : Mikkeli
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt To 18 Huhti 2013 - 15:14 | |
| - Territorial_ kirjoitti:
- lupailevat custom PCB:tä pienestä lisähinnasta mille tahansa jaolle.
PCB:tä? Jakoa (PCD:tä) ne lupailee 89 punnan lisähinnasta. Ja offsetin saa vissiin päättää ihan ilman mitään lisähintoja... FFp:n foorumilla nimimerkki "Postilaatikko" oli ostanut ilmeisesti tuolta nuo Watercooled Ind CC10:t. E: kirjottaa täälläkin nimimerkillä "OukkiDoukki" | |
|
| |
Makeke
Viestien lukumäärä : 30
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt To 18 Huhti 2013 - 16:25 | |
| Kyselin tuolta Stancedilta vanteiden toimitusta Suomeen. Ei kuulemma onnistu.. | |
|
| |
t3mu
Viestien lukumäärä : 187 Paikkakunta : Lahti
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt To 18 Huhti 2013 - 20:06 | |
| Kaivakaas joku mulle uudet talvivanteet. 5x112 17-18" väh. 8,5" ja n. 400e, mä en vaan löydä mitään fiksua | |
|
| |
ee-2 Wingman
Viestien lukumäärä : 2869 Paikkakunta : Helsinki
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Pe 19 Huhti 2013 - 10:05 | |
| | |
|
| |
Ipe
Viestien lukumäärä : 1599 Paikkakunta : Jyväskylä
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Pe 19 Huhti 2013 - 16:58 | |
| | |
|
| |
john_gleasy CDLC.CO Founder
Viestien lukumäärä : 4014 Paikkakunta : Turku
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Pe 19 Huhti 2013 - 23:32 | |
|
Viimeinen muokkaaja, john_gleasy pvm Su 21 Huhti 2013 - 23:05, muokattu 1 kertaa | |
|
| |
PokeMonni
Viestien lukumäärä : 214 Paikkakunta : Hki
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 21 Huhti 2013 - 1:55 | |
| | |
|
| |
eros
Viestien lukumäärä : 2561 Paikkakunta : Hellsinki Muut : eX:
Ωmega
W115
W115
Audi A8 4.2
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 21 Huhti 2013 - 10:38 | |
| | |
|
| |
Ate
Viestien lukumäärä : 376 Paikkakunta : Kpo
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 21 Huhti 2013 - 12:53 | |
| Tästä toiset kolmoskoppaan. Liekkö mahtuu 17x7.5 sukeltamaan? | |
|
| |
IL3
Viestien lukumäärä : 1051 Paikkakunta : Vantaa
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 21 Huhti 2013 - 22:45 | |
| - ee-2 kirjoitti:
- neloskoppaan sitä mitä tarttee...
Viimiset minuutit! Hitto ku ois pakka nyt kasas ni tulis huudettua.. E:Ei helvetti miten halvalla meni. | |
|
| |
Ate
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 21 Huhti 2013 - 22:58 | |
| - IL3 kirjoitti:
- ee-2 kirjoitti:
- neloskoppaan sitä mitä tarttee...
Viimiset minuutit! Hitto ku ois pakka nyt kasas ni tulis huudettua..
E:Ei helvetti miten halvalla meni. Ite seurasin kanssa ja tarjosinkin, mut eipä jääny. Ois pitänyt vaan korottaa reilummin. | |
|
| |
salmine Wingman
Viestien lukumäärä : 1361 Paikkakunta : Hämeenlinna
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 9:34 | |
| | |
|
| |
ee-2 Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 9:42 | |
| | |
|
| |
Ipe
Viestien lukumäärä : 1599 Paikkakunta : Jyväskylä
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 9:47 | |
| - ee-2 kirjoitti:
- salmine kirjoitti:
- http://www.nettivaraosa.com/vanteet/1550184
työkoneista tuttu kuusipulttinen jako hidastaa soveltamista... 4x114.3-jakoseen osuu 2 pulttia suoraan, kyllä niillä jo truu NSP-taistelija yhden kesän ajaa. | |
|
| |
salmine Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 10:48 | |
| Ja saahan siihen vaikka erijännän 4x100->6x114,3 adapterin 114,3 adapteri vielä helpompi.. Eri asia on sitten autot mihkä tommoset survoo.. | |
|
| |
ee-2 Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 11:04 | |
| kakkikseen vai deksikortsuun? Ei vaan joku vanhanliiton accordi ja siihen flaret ja f-u camberit.. | |
|
| |
samuxd
Viestien lukumäärä : 471 Paikkakunta : Äänekoski Muut : KTM EXC 300
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 12:47 | |
| | |
|
| |
Jok3la
Viestien lukumäärä : 828 Paikkakunta : Kokkola
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 22 Huhti 2013 - 13:11 | |
| - Makkeli kirjoitti:
- FFp:n foorumilla nimimerkki "Postilaatikko" oli ostanut ilmeisesti tuolta nuo Watercooled Ind CC10:t.
E: kirjottaa täälläkin nimimerkillä "OukkiDoukki" Sen verran pakko korjata, että tilasin suoraan Watercooled Indiltä, enkä stanced uk:n kautta.. Liekö olisin saanut ilman veroja jos olisin tilannut tuolta. Ei vaan pystynyt sillon vielä. | |
|
| |
TomVi
Viestien lukumäärä : 3391 Paikkakunta : Huittinen
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 23 Huhti 2013 - 19:36 | |
| | |
|
| |
Avt0mat Wingman
Viestien lukumäärä : 585 Paikkakunta : Jyväskylä
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 23 Huhti 2013 - 19:57 | |
| Älä yllytä, se menis takapakkia noilla. Mä tiiän kyllä yhen Audin Joutsasta mihin noi pitää saada. Hereillä siellä! | |
|
| |
jusni
Viestien lukumäärä : 2368 Paikkakunta : Seinäjoki
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ti 23 Huhti 2013 - 20:10 | |
| Rainilla on kaks settiä noita, TeNu voi ostaa toiset TH-linejen kaveriks vaikka toiset meniski joutsaan. | |
|
| |
salmine Wingman
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Pe 26 Huhti 2013 - 9:35 | |
| | |
|
| |
micke_
Viestien lukumäärä : 1087 Paikkakunta : Siuntio Muut :
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 28 Huhti 2013 - 18:12 | |
| | |
|
| |
Ate
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Su 28 Huhti 2013 - 20:24 | |
| | |
|
| |
Dawntracker
Viestien lukumäärä : 119 Paikkakunta : Kajaani
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 29 Huhti 2013 - 3:03 | |
| | |
|
| |
4NT54
Viestien lukumäärä : 68 Paikkakunta : Kuivaniemi Muut : ZX-6R
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 29 Huhti 2013 - 8:39 | |
| ^Ne ei kauvaa tuolla viihtyneet, yllättäen.. Just pistin viestiä ja myyty oli. | |
|
| |
Juhi
Viestien lukumäärä : 1554 Paikkakunta : Vantaa
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 29 Huhti 2013 - 8:56 | |
| - 4NT54 kirjoitti:
- ^Ne ei kauvaa tuolla viihtyneet, yllättäen.. Just pistin viestiä ja myyty oli.
Miten ne sanoo: soittaja on voittaja tms. Micken linkkaamissa 16" 3-tlg Hartgeissa nousi hinta reilusti loppua kohden, prkl. Sinne meni. | |
|
| |
oli
Viestien lukumäärä : 756 Paikkakunta : Vantaa
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt Ma 29 Huhti 2013 - 9:31 | |
| Oli ihan odotettavissa. Mul oli korkein tarjous vikaan 30 sec asti, mut sit nous perinteisesti hinta siihen mallii et mulla meni pupu pöksyyn. | |
|
| |
Sponsored content
| Aihe: Vs: Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt | |
| |
|
| |
| Myyntibongaukset+muut Ebay/nettivaraosalöydöt | |
|