| golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey | |
|
+17aajii KakkisLassi TomVi Ceisari kri5u jjjkkk Volver Demon BadBrains rizla^^ Mro Aaperi niko Zoml golffari allu_ Villeee 21 posters |
|
Kirjoittaja | Viesti |
---|
epe94
Viestien lukumäärä : 149 Paikkakunta : Savonlinna
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 13 Tammi 2020 - 14:18 | |
| Joo itsekkin näkisin tässä toiset vanteet, vaikka triple stepatut Rs:ät ois kova, tai 18 Futurat niitä saa saksasta aika edullisesti. Jos nykyisillä vanteillä menet niin vaihtaisin kehäpultit joko kultaisiin tai vaikka jollain räikeällä värillä esim candy red mallisiin, vähän toisi lisää ilmettä vanteisiin. Muuten kyllä kovaa tekemistä ja nätti neloskoppanen tuloillaan. | |
|
| |
golffari
Viestien lukumäärä : 193 Paikkakunta : sastamala
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 13 Tammi 2020 - 18:00 | |
| - epe94 kirjoitti:
- Joo itsekkin näkisin tässä toiset vanteet, vaikka triple stepatut Rs:ät ois kova, tai 18 Futurat niitä saa saksasta aika edullisesti. Jos nykyisillä vanteillä menet niin vaihtaisin kehäpultit joko kultaisiin tai vaikka jollain räikeällä värillä esim candy red mallisiin, vähän toisi lisää ilmettä vanteisiin. Muuten kyllä kovaa tekemistä ja nätti neloskoppanen tuloillaan.
Olis kyllä herkut jos löytäs 18 futurat ja kehäpultithan tosiaan on jo kultaiset en tiä hämääkö kuvat sit tai jotain | |
|
| |
niko CDLC.CO Founder
Viestien lukumäärä : 1528 Paikkakunta : Turku
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ti 14 Tammi 2020 - 10:42 | |
| Tää paranis kyllä omastakin mielestä toisilla vanteilla ja rutkasti. Itse toki ehkä lähtisin kaivelemaan esim. Workin valikoimaa. Vaikkapa Seekerit voisivat olla vähän erilainen valinta tällaisen Golffin alla, eikä hintakaan ole älytön täysin custom spekseillä saataviksi vanteiksi. | |
|
| |
golffari
| |
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ke 15 Tammi 2020 - 17:06 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ke 29 Tammi 2020 - 11:42 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ti 4 Helmi 2020 - 14:22 | |
| | |
|
| |
golffari
| |
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Su 16 Helmi 2020 - 21:56 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey To 20 Helmi 2020 - 7:21 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey To 20 Helmi 2020 - 7:22 | |
| | |
|
| |
epe94
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Su 23 Helmi 2020 - 22:43 | |
| Mä veikkaan että sulla on tolpasta varat loppu, esim airliftin performance tolppa vois olla toho hyvä ratkaisu, varsinkin jos jo muutos katsastettu alusta. Sillon ei katsuriakaan kiinnosta hirveesti mikä tolppa siellä on. Mutta kyllähän tuollakin varmaan sisällä joku pohjaanlyönti kumikin on. Mutta en itse lähtisi tota GASin tolppaa purkamaan. | |
|
| |
golffari
| |
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ke 18 Maalis 2020 - 21:11 | |
| | |
|
| |
golffari
| |
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Pe 10 Huhti 2020 - 11:52 | |
|
Viimeinen muokkaaja, golffari pvm Pe 10 Huhti 2020 - 17:56, muokattu 1 kertaa | |
|
| |
epe94
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Pe 10 Huhti 2020 - 17:35 | |
| Päivittäisin ohjauksen noista manuaali venttiileistä airliftin ohjaukseen. Ja jotain pientä että etupään fitmentin saisi kohdilleen. | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Pe 10 Huhti 2020 - 17:48 | |
| - epe94 kirjoitti:
- Päivittäisin ohjauksen noista manuaali venttiileistä airliftin ohjaukseen.
Ja jotain pientä että etupään fitmentin saisi kohdilleen. Jotain tän tyyppistä on ollu mielessä mutta lienee ens talven juttuja toi ohjauksen päivitys, ja varmaan vaatis uudet tolpat eteen jos tosta alemmas haluaa | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 25 Toukokuu 2020 - 21:34 | |
|
Viimeinen muokkaaja, golffari pvm Ma 25 Toukokuu 2020 - 21:44, muokattu 2 kertaa | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 25 Toukokuu 2020 - 21:37 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 25 Toukokuu 2020 - 21:41 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 1 Kesä 2020 - 19:33 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 1 Kesä 2020 - 19:35 | |
| | |
|
| |
golffari
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ma 1 Kesä 2020 - 19:45 | |
| USA mallista peräisin olevat nahkaovipahvitkin tuli lunastettua jos joskus nahkapenkit tulee hankittua niin onpahan tommosetkin laittaa niiden kaveriks | |
|
| |
zmuli
Viestien lukumäärä : 758 Paikkakunta : Pori
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ti 2 Kesä 2020 - 9:39 | |
| No melkein mitkävaan penkit ois paremmat ku nuo nykyiset | |
|
| |
golffari
| |
| |
TomVi
Viestien lukumäärä : 3391 Paikkakunta : Huittinen
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ke 3 Kesä 2020 - 15:18 | |
| Ihan kokemuksella voin sanoa, että siirrä ilmastointi ennenkuin haaveilet nahkapenkeistä | |
|
| |
golffari
| |
| |
golffari
| |
| |
zmuli
Viestien lukumäärä : 758 Paikkakunta : Pori
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey Ke 8 Heinä 2020 - 17:59 | |
| Aikalailla erottuu kyllä sieltä Pekka Perheenisien corolloista ja avensiksista tämä Bongasin eilen kadunvarresta kun ajoin ohi Länsi-Porissa! | |
|
| |
Sponsored content
| Aihe: Vs: golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey | |
| |
|
| |
| golffari: Bagged Golf mkiv gti -99, Nardo Grey | |
|